اهمیت مصرف مغزیجات

آجیل و دانه ها منابع خوبی از پروتئین، چربی های سالم، فیبر، ویتامین ها ، انواع مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. مغزها و دانه‌ها وزن بدن را تنظیم می‌کنند زیرا چربی‌های آن‌ها به طور کامل جذب نمی‌شوند و مصرف غذا را تنظیم می‌کنند. آجیل و دانه ها حاوی چربی های غیر اشباع و سایر مواد مغذی هستند که اثرات محافظتی در برابر بیماری های قلبی و دیابت دارند.

آجیل اخیراً به دلیل فواید بالقوه سلامتی و نقش آنها در پیشگیری از بیماری ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

مقاله ای در سال 2022 در Food Reviews International نشان داد که بیشتر مواد مغذی در بین انواع آجیل وجود دارد با این حال، همه آجیل ها از نظر ارزش غذایی برابر نیستند. برخی از آنها بیشتر از سایرین نوع خاصی از مواد مغذی دارند .

آجیل های پر پروتئین: بادام زمینی، بادام هندی، بادام و پسته

پرچرب ترین آجیل: ماکادمیا(فندق استرالیایی)، بادام برزیلی، آجیل کاج(چلغوز) و گردو

آجیل با بیشترین چربی غیراشباع: فندق، ماکادمیا، گردو، بادام برزیلی و آجیل کاج

ممکن است تعجب کنید که با خوردن روزانه آجیل چه اتفاقی برای بدن شما می افتد.

ممکن است سطح LDL، HDL و کلسترول خود را بهبود ببخشید

یک بررسی در سال 2022 در Food Reviews International نشان داد که افراد سالم و آنهایی که سطح چربی بالایی داشتند و 50 تا 100 گرم آجیل مصرف کردند، به طور قابل توجهی کلسترول بد خود را کاهش دادند.

کاهش سطح کلسترول کل  باعث کاهش خطر بیماری قلبی می شود.

باید قبول کرد که خوردن مقداری آجیل در هروز باعث جلوگیری از بسیاری از بیماریها میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه
جدیدترین مطالب
سبد خرید